Køkkener

Har du køkkendrømme?
Kontakt os

Køkkenet er hjertet i de fleste hjem, og derfor skal det også være i orden. Går du med tanker om, at du mangler bordplads under madlavningen? Stilen i køkkenet er ikke længere din? Eller skal et helt nyt køkken monteres?

Vi monterer både de køkkenelementer, du allerede har købt, og laver totalentrepriser, hvor dit drømmekøkken bliver bygget op fra bunden. Har du købt interiøret, monterer vi det efter din plan, og ellers sparrer vi gerne med dig om de bedste indretningsmuligheder og løsninger.

Din helt egen bordplade

Vores team af snedkere kan lave den bordplade, du vil have og tilpasse den til dit køkken. Måske havde du ikke set mulighederne i en dyb bordplade, der går helt ud til vindueskarmen, så du dermed får mere bordplads? Det kan også være, du altid har ønsket dig en bordplade i en bestemt træsort? Tag af en snak med os, så vi kan opfylde dine køkkendrømme.

Vi renoverer gerne hele køkkenet for dig, så du både får nye vinduer og gulve, der passer sammen med interiørets stil. Vi sætter dit nye køkken op, så du kan vende tilbage til kødgryderne.

Ring til os og få vendt tankerne om dit køkken!

 

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller giv os et kald

+45 21 43 26 22