Gulve

Gulvekspertise i Nordsjælland
Udfyld tilbudsformular

Står du med et gulv, der knirker, eller skal du have omlagt hele ejendommens gulv fra beton til træ? Vi er klar til opgaven og er dine kyndige vejledere.

Vi udfører

 • Trægulve
 • Plankegulve
 • Klikgulve

Vores team består både af tømrere og snedkere, hvilket er den bedste kombination for at give dig god rådgivning. Der er mange valgmuligheder, når du skal have lagt nyt gulv, og der skal både tages højde for valg af materiale, og hvordan det stilmæssigt passer til resten af huset. Skal det være klikgulv eller plankegulv, skal strukturen i træet være ensartet eller livlig og hvad med farven og nuancen?

Vi vejleder dig i de forskellige fordele og ulemper, der er ved træsorter, vedligeholdelse, holdbarhed og pris. Et nyt gulv kan give din bolig et helt nyt udtryk, og derfor er det vigtigt, gulvet er lige dele praktisk og flot. Et gulv skal kunne tåle en del, men det skal også passe ind i hele husets stil.

Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os i dag!

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller giv os et kald

+45 21 43 26 22

  Vi garanterer enestående service

  Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

  Enestående kvalitet

  Hos Tømrer og Snedkermester Lars Erik Grimstrup er den faglige stolthed i højsædet med stor fokus på godt håndværk. Vi tilbyder hurtig udrykning og ingen skjulte ekstraomkostninge.

  Fagligt håndværk

  Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. At holde en altid høj kvalitet er en mærkesag.