Hjemmesiden er designet af webdesigneren Nicolai Sørensen

Hvem er jeg?

Nicolai Sørensen er designeren bag denne side. Jeg har arbejdet professionelt med webdesign og -udvikling samt online markedsføring siden 2011. Siden jeg startede har jeg hjulpet mange hundrede danske virksomheder med at skabe succesfulde og professionelle hjemmesider.

Webdesign

Når jeg designer en hjemmeside, er det altid med henblik på, at den skal kunne bruges som en aktiv del af den overordnede marketingstrategi. Derfor går jeg ikke så meget op i, at designet skal være nyskabende.

I stedet mener jeg, at det skal være professionelt og brugervenligt, ligesom det skal motivere den besøgende til at foretage en handling, der understøtter det overordnede formål med hjemmesiden. Du kan læse mere om mine evner indenfor webdesign her.

SEO

Udover webdesign brænder jeg for søgemaskineoptimering. Det er et af mine helt store interesse- og kompetenceområder, og jeg arbejder aktivt med SEO for en lang række af mine kunder.

SEO går ud på at optimere en hjemmeside med henblik på at skabe gode placeringer i søgemaskinerne på søgninger, der er relevante og værdifulde. På den måde er det muligt at positionere sin hjemmeside, når en bruger søger efter en ydelser eller lignende, som den specifikke virksomhed tilbyder.

Du kan læse mere om SEO her

Google Ads

Jeg tilbyder også Google Ads, som er betegnelsen for Googles annonce-værktøj. Her er det muligt at skyde genvej og betale sig til de gode placeringer. Man betaler, hver gang en bruger klikker på søgeresultatet, hvorfor det er muligt at opnå eksponering på relevante søgninger.

Google Ads virker altså med det samme, mens organisk søgemaskineoptimering er en kontinuerlig proces, der tager tid, da det hele tiden skal vedligeholdes.

Du kan læse mere om Google AdWords her